Photo detail

Sun Design Remodeling's interior engineering solution helped to better rationalize a previously unused rear recess to the Irwin's lower level. The now open area has been transformed into a TV viewing zone. As part of the interior design scheme, columns have been wrapped with reclaimed wood. The flagstone backwall, built-in cabinets and adobe wall coloring help to build a warm southwestern-style ambiance.

Stories this photo appears in:

Tease photo

Oakton Home Renovation Wins 'Contractor of the Year'

Clever space plan and rustic interior capture kudos for Sun Design Remodeling.

Converting a previously finished lower-level into a suite custom-configured to satisfy the sometimes contrasting wishes of a five-member Oakton family recently won Sun Design Remodeling of Burke a “Contractor of the Year” Grand Award for “Best Residential Basement Interior.”

Comments

Use the comment form below to begin a discussion about this content.

Sign in to comment